Bedrijven

Bedrijven

 • MVB Bouw

  MVB Bouw is na bijna 30 jaar gespecialiseerd in de verbouw, nieuwbouw, renovatie, restauratie, service en onderhoud.

  Na al deze jaren heeft MVB Bouw een groot netwerk van vaste opdrachtgevers en architecten opgebouwd. Er is veel werk uitgevoerd voor verschillende bedrijven, instellingen, beleggers, makelaars, stadsdelen, universiteiten, scholen, musea en tuinverenigingen.

  Voor meer informatie, ga naar www.mvbbouw.nl

 • Bouw en Aannemingsbedrijf

  Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers is reeds 100 jaar actief in de restauratie, renovatie, verbouw, service en onderhoud van monumentale (grachten)panden, kerken en musea.

  Het restauratiebedrijf heeft inmiddels veel toonaangevende projecten op haar naam staan, waaronder: Felix Meritis, Jacob Obrechtkerk en Het Rembrandthuis. Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers is lid van de Vakgroep Restauratie en is in het bezit van het certificaat Erkend Restauratie Bedrijf.

  Voor meer informatie, ga naar www.kneppers.nl

 • Enderberg Interieurbouw

  Enderberg Interieurbouw is gespecialiseerd in het vervaardigen van ambachtelijk- en modern meubelwerk op maat.

  Wij vervaardigen balies, keukens, kasten en divers ander op maat gemaakt meubilair, en zelfs complete interieurs voor interieurarchitecten, particulieren, scholen, overheidsinstellingen en aannemers. Enderberg is lid van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten.

  Voor meer informatie, ga naar www.enderberg.nl

 • Kneppers Schildersbedrijf

  Kneppers Schildersbedrijf is een erkend schildersbedrijf. Naast diverse binnenschilderwerken heeft het bedrijf ook talloze monumentale gevels en interieurs in ere hersteld.

  Hierbij kunt u denken aan de Mozes en aäronkerk op het Waterlooplein, Het Rembrandthuis in de Jodenbreestraat of het Noord-Zuid Hollands Koffiehuis voor het Centraal Station van Amsterdam. Door ons kwaliteitssysteem en met behulp van meerjarenschema's houden wij objecten voor onze relaties in goede staat.

  Voor meer informatie, ga naar www.kneppersschilders.nl