De kennis is van generatie op generatie overgedragen.

Werkwijze Kneppers

Kneppers werkt eerlijk, transparant en flexibel. Naar zowel opdrachtgevers als samenwerkingspartners. Een project wordt als team opgepakt waardoor de kracht van open communicatie en goede samenwerking naar voren komt en resulteert in een goede kwaliteit van werk en uitvoering. Een vast aanspreekpunt, duidelijke plannen, strakke planningen en heldere begrotingen. Kneppers gaat voor een optimaal eindresultaat!

Specialisme Kneppers

Kneppers bouwt met respect en behoud van het cultureel erfgoed. Wij zijn een gespecialiseerd restauratiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en gericht op restaureren, onderhouden en verbouwen van monumentale (grachten)panden, kerken en musea. Het oogmerk van de activiteiten is het behoud van het culturele erfgoed van Amsterdam en omstreken. Vakkundigheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn centrale doelstellingen die Kneppers bij ieder project maximaal nastreeft.

Van der Vliet Groep

Sinds 2006 is Kneppers onderdeel van de Van der Vliet Groep. Hierdoor kan het als zusteronderneming van MVB Bouw, Timmerfabriek Enderberg en Schildersbedrijf Kneppers floreren als gespecialiseerd restauratiebedrijf. Deze ondernemingen bieden samen een totaalpakket aan specialismen zoals restauratie, utiliteits- en nieuwbouw, onderhoud en meubel- en schilderwerk.

 

Projecten
Contact

 

Wat we beter kunnen dan anderen

Kwaliteit

Wij zijn een transparante, klantgerichte, integere bouwonderneming en spelen continu in op de veranderende eisen van onze klanten en de omgeving.

Milieubewust bouwen

Kneppers gaat voor een gezonde, veilige woning- en utiliteitsbouw met geringe impact op het milieu.

Wij denken met je mee

Van het begin tot het eind denken wij met jou als opdrachtgever mee. We bieden flexibiliteit en zijn oplossingsgericht.

Oplossingsgericht

Wij zorgen dat alle betrokken partijen een duidelijk doel hebben bij ieder bouwproject om zo een oplossingsgerichte samenwerking te creëren.

 

Eerlijk en transparant bouwen